Tweede Kamer

WHATEVER YOU DO: DON’T GET THE “VIRUS”

“Dan is nu het woord aan de heer Berry Touret van Decorum voor Virocratie.”

“Voorzitter! Veritas pones potentes est. Oftewel: de waarheid is in handen van degenen met macht. De laatste tijd ondervinden wij dit aan den lijve: het roodborstje van Aequitas is vleugellam geworden. En daarom wil ik mij vandaag nadrukkelijk richten tot alle mensen in Nederland, gevaccineerd of niet gevaccineerd, in het ziekenhuis of daarbuiten, heteroseksueel of bakker, en nog in leven of inmiddels overleden.

Begin dit jaar startte in Nederland de campagne om gezonde mensen te “injecteren” met “experimentele gentherapie”. Sindsdien zijn er vele honderden, zo niet duizenden “doden gevallen”, en is er wereldwijd sprake van een “mysterieuze” oversterfte. Terwijl de elite “zich laaft” aan babybloed, worden de spaarzame vrouwen die niet ten prooi vallen aan een hersenbloeding “onvruchtbaar”, vallen voetballers werkelijk “bij bosjes” neer op het veld en zijn we “hard op weg” naar de invoering van een sociaal kredietsysteem.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de roep om te stoppen met deze “waanzin” steeds luider klinkt: Nederland is tegen een “dictatoriale” regering die van al haar burgers de “vrijheden afpakt” door middel van een “apartheidspas”. En voor welk gevaar zou het “semi-verplichte experimentele goedje” van Big Pharma met dubieuze werking ons ook eigenlijk moeten behoeden? Covid-19 is “gecreëerd” in een lab, is “net zo gevaarlijk” als een zware griep, en er is nota bene “werkende medicatie” beschikbaar, nietwaar?

Welnu, voorzitter, laten we de feiten over het vaccin nogmaals bekijken.

De Injection Fatality Rate – ofwel, de dodelijkheid – van alle in omloop zijnde “corona-killervaccins” wereldwijd is amper in getallen uit te drukken. Die kans is echt nul komma nul nul nul nul megaklein. In de geschiedenis van de mensheid heeft een vaccin nog nooit effecten op de lange termijn gehad (voor de mensen achterin: DES en Softenon waren medicijnen, geen vaccins), en aangezien de coronavaccins in feite op dezelfde manier werken – alleen de techniek erachter is anders – zijn die nu ook niet te verwachten. Dat weten we trouwens al, want de eerste mensen kregen hun prik in juli 2020, en die lopen allemaal nog vrolijk rond. De kans op al die ellendige bijwerkingen die gemeld worden – trombose, bloedpropjes, myocarditis, enzovoorts enzovoorts – is zonder uitzondering vele malen groter bij een infectie met het coronavirus dan bij een injectie met het coronavaccin.

Maar jullie daar, jullie geloven dat allemaal niet. Jullie geloven dat overheden wereldwijd hun burgers een experimenteel goedje injecteren dat hun leven in gevaar brengt – een volstrekt ridicule gedachte natuurlijk. Jullie denken dus ook, want dat volgt eruit, dat de kritiekloze volgers die het vaccin nemen, de schadelijke gevolgen ervan ondervinden, wat dus zou betekenen dat de machthebbers die op totale controle uit zijn, moedwillig de eigen aanhangers uitschakelen en overblijven met de opstandige “kritische geesten”. Een krankzinnige redenering!

En jullie geloven dit echt hè, het is niet gespeeld of zo; jullie zijn hier echt van overtuigd, totáál gehersenspoeld door de ONtoerekeningsvatbare partijomroep, en volledig afgestompt door de algoritmes van YouTube en Facebook. Jullie geloven werkelijk in het onzinnige idee dat dit gaat om mass surveillance en niet om de gezondheid van mensen, terwijl onder je eigen ogen de ziekenhuizen volstromen. Jullie hebben je vastgeklampt aan de werkelijk absurde overtuiging dat vaccins simpelweg niet kunnen werken, terwijl in alle landen met een lage vaccinatiegraad, zoals Roemenië, Bulgarije, Oekraïne, enzovoorts enzovoorts, de doden nauwelijks te tellen zijn.

Kijk, hier ziet u dat:
[geprinte grafiek op A4-tje aan Slaapkamer laten zien]

Werkelijk alles trekken jullie in twijfel, maar kritische kanttekeningen bij het eigen, volslagen stupide wereldbeeld, nee, daar doen jullie dan weer niet aan. Dit terwijl er veel meer onverklaarbare zaken zijn. Wat is er bijvoorbeeld aan de hand met landen die alle maatregelen opheffen; zijn die uit The Great Reset gestapt? Waarom werd er eigenlijk zo’n slap, onschuldig virus gekweekt als de bedoeling was de mensen angst aan te jagen? Waarom verhoogt de overheid de sterftecijfers niet met een factor 10 als toch iedereen weet dat ze onbetrouwbaar zijn? Waarom krijgen juist de volgzame schapen die gevaarlijke injecties? Waarom maken mensen die verslaafd zijn aan babybloed vrouwen onvruchtbaar? Het is allemaal van zo’n perfide infantiliteit, zo slecht bedacht, zo lelijk ook. Het. Klopt. Niet! Dit moet stoppen!

Jullie hier, jullie zijn allemaal ziende blind, terwijl alles op zijn plaats valt als je even een halfuurtje zelf onderzoek doet. Tal van wetenschappers zeggen dat een zeer besmettelijk en dodelijk virus de wereld rond gaat. Dat vaccins beschermen tegen een ernstig ziekteverloop. Dat de cijfers over het algemeen kloppen. En dus ook dat maatregelen zoals afstand houden, mondkapjes en quarantaine helpen tegen verspreiding. Ineens heb je een coherent verhaal, maar wij zijn de ENIGE PARTIJ die dit verkondigen.

Het is niet moeilijk om te zien wat de volgende stappen zullen zijn. Het coronavirus zal nog veel slachtoffers maken, vooral onder groepen die zich weigeren te beschermen. Net als bij eerdere ziekte-uitbraken zal de rest uiteindelijk, als het kwaad eenmaal geschied is, eieren voor hun geld kiezen. Covid-19 zal een endemische aandoening worden, maar dankzij de combinatie van nieuwe medicijnen en verbeterde vaccins kan de maatschappij gewoon weer open en zal de complothysterie over eeuwigdurende lockdowns gestoeld blijken op een onnozel waanbeeld.

Maar wat blijft, is het kwaadaardige gezwel van wantrouwen, dat onverminderd voort zal etteren in onze samenleving zolang we het nieuwe despotisme, het nieuwe normaal van idiotie, haat en bedreiging, niet weten te stuiten. Want kijk jullie nu zitten, verzamelde leden van het complotkartel, elkaar de hand boven het hoofd houdend door elkaar continu nieuwe verzinsels toe te schuiven. Het kan jullie werkelijk niets schelen hoeveel doden jullie met je desinformatie al op je geweten hebben of hoeveel er nog gaan vallen, zolang de donaties voor het rondpompen van de grootst mogelijke lariekoek onder kwetsbare hersenlozen maar binnenstromen. Niets, maar dan ook helemaal niets dragen jullie bij aan het bezweren van welke crisis dan ook.

De mensen die jullie spuug- en spuugzat zijn, passen niet op tien Malievelden. We zullen in de politiek en daarbuiten een zo breed mogelijk front moeten vormen om deze aanval van duizend miljard leugens voorgoed af te slaan en de ontwikkelingen ten goede te keren. Dat is de missie van DVV. Mijn missie. Dank u wel.”

(losjes naar o.a. dit en dit – klikken niet per se aanbevolen)

Nieuwe stukjes in je mailbox?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

2 gedachtes over “WHATEVER YOU DO: DON’T GET THE “VIRUS””

  1. Heerlijk. Ik bewonder (en benijd) je schrijfstijl. En ik donder al mijn boeken weg; ik lees de komende jaren wel de content van deze site. Elke avond een paar van deze artikelen in plaats van een dikke pil en ik ga weer lachend de nacht in. Op naar april 2006 (respect!).

  2. Bedankt voor je waarschuwing bij de linkjes onderaan.
    Even hooveren is voor mij voldoende voor een slechte smaak in mijn mond. Gelukkig geen corona blijkbaar, wel een handige zelftest zo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *