World Economic Forum
foto: World Economic Forum

Plandemie

Het heeft even wat tijd nodig, maar dan heb je ook wat: het net begint zich te sluiten rond de verantwoordelijken die deze hele plandemie waar we nu al anderhalf jaar in opgesloten zitten, georkestreerd hebben. Zelfs het meest sceptische schaap moet nu toegeven dat op een paar futiele details na alle puzzelstukjes op hun plek vallen. Ga immers maar na:

Op een goed moment – het is niet helemaal duidelijk wanneer dit is geweest – zijn de regeringsleiders van alle landen ter wereld in het grootste geheim samengekomen. Bill Gates, George Soros en Sigrid Kaag – ik hoef u niet te vertellen hoeveel g’s er in hun namen voorkomen – waren er ook bij. Op de agenda de vraag: hoe krijgen wij de complete wereldbevolking volledig in onze greep, gedecimeerd tot slaafse schapen die gebukt gaan onder mass surveillance?

Bij het aanschouwen van de agenda verbaasde blikken bij de delegaties van Noord-Korea en Wit-Rusland, die zich afvroegen of hun vorm van totalitarisme soms niet volstond. Ook Vladimir Poetin kon een glimlach maar moeilijk onderdrukken. Maar nee, het moest angstaanjagender, grootser, allesomvattender vooral: met behulp van een ziekte, zodat ook Big Pharma er een graantje van kon meepikken, en de wereldbevolking en passant wat gereduceerd kon worden, een agendapunt van de heer Gates. Door middel van afschrikwekkende staatspropaganda – in het westen angstporno genoemd, in niet-seculiere staten angstterrorisme en in hongerig Afrika angstvoer – zou het resterende volk als was worden in de handen van hun leiders, gedwee al hun vervolgplannen voor zoete koek slikkend.

“Wij kunnen wel een virusje brouwen”, schoot China ogenblikkelijk te hulp. “We hebben daar een prachtige faciliteit voor, en dan doen we gewoon alsof het op de nabijgelegen wildedierenmarkt via vleermuizen is overgesprongen.” Een briljant idee, vond ook Sigrid Kaag, die een onbenullige “wetenschapper” naar voren schoof om dit narratief te laten bevestigen – you know, Marion Koopmans, from the pannenkoeken. Italië bood aan het virus naar Europa mee te nemen in ruil voor het Europees kampioenschap voetbal en het Eurovisie Songfestival. En aldus geschiedde. Azerbeidzjan en Armenië raakten per ongeluk nog even in oorlog met elkaar, maar legden de wapens schielijk weer neer toen ze zich realiseerden dat ze natuurlijk samen ergens voor streden. De nieuwe wereldorde!

Journalisten over de hele wereld – dat wil zeggen: zij die werkten voor de mainstream media – werden geïnstrueerd het leugenachtige narratief van een zorgwekkende pandemie consequent vol te houden. Niet een van hen voelde ook maar enige aandrang om de omerta te doorbreken en de wereldwijde plannen te onthullen. Zo weten we dus ook nog steeds niet precies van welke datum de afspraken stammen. Vast staat wel dat ze gemaakt moeten zijn voordat Donald Trump en Jair Bolsonaro president van hun land werden, want die zouden er nooit aan mee hebben gewerkt. Het is wel opmerkelijk waarom ook zij nooit iets aan het licht hebben gebracht, en zelfs lijdzaam hebben toegekeken hoe de VS en Brazilië het grootste slachtofferaantal ter wereld ontwikkelden. Maar daar is vast een heel goede verklaring voor, die Ninefornews aanstonds wereldkundig zal maken.

Uiteindelijk kwamen de Chinezen op de proppen met een veredeld wintergriepje met een IFR van amper 0,15% waar kinderen al helemaal niet vatbaar voor bleken – niet wat je noemt een killervirus. Dit lijkt op het eerste gezicht strijdig met het doel om zo veel mogelijk schrik aan te jagen en ook de jeugd prikverslaafd te maken. Op het tweede gezicht eerlijk gezegd ook, en op het derde nog steeds. Dat niet alleen: tegen het (nooit geïsoleerde!) cojona blijkt ook gewoon werkende medicatie te bestaan. Prutswerk van de Chinezen derhalve; in alle landen waar de behandelingen worden toegepast, zie je dat er helemaal niets meer aan de hand is. Dat roept wel de vraag op of deze landen dan ineens niet meer meedoen aan de plandemie, en zo nee, waarom hun leiders dan niet even dat geheim onthullen. Hetzelfde geldt voor landen die het virus dankzij maatregelen vrijwel geheel buiten de deur houden: doen die nu wel of niet mee? Interessante materie.

Inmiddels zien de wereldleiders van de landen waar alles volgens plan verloopt likkebaardend aan hoe hun bibberende schapenvolk zich massaal overgeeft aan de experimentele gifspuit. De grootste bedreiging vormen nog de eigen arrogantie en overmoed. Het is bijvoorbeeld een raadsel waarom er in alle grote media, geheel tegen het eigenbelang in en welhaast plandemieondermijnend, zo oeverloos werd bericht over de “problemen” met het “vaccin” van AstraZeneca. Of waarom de NOS stilstaat bij protesten van wakkeren in Frankrijk, of bij de onthulling dat Duitsland de hulp van wetenschappers inriep om de angst te maximaliseren. Ongetwijfeld om te toetsen hoe afgestompt het volk al is, maar niettemin merkwaardig en riskant.

Ook Big Pharma lijkt de hand bijna overspeeld te hebben. Als je doel slechts is om zo veel mogelijk mensen aan een prik te helpen, waarom zou je dan experimentele gentherapie toe gaan passen op een simpel griepje als je ook traditionele, veilige en bestaande vaccins op de plank hebt liggen? Een interessant vraagstuk. Het moet haast wel zijn om onderhuids die chip te implanteren, waarbij het overigens nog een klein mysterie is hoe Gerard op priklocatie Kennemerland uit zo’n flesje Pfizer met zes doseringen steeds precies één chip per dosis weet te halen. En had de fabrikant zelf niet gezegd dat er maar vijf doseringen in een flesje zaten? Hmmm…

Samengevat komt het erop neer dat alle regeringsleiders, overheden, bestuurders, journalisten, wetenschappers, artsen en medici tot aan de wijkverpleging aan toe van over de hele wereld een geheim proberen te bewaren. Dat valt niet meer te ontkennen. Dan zijn er de sluwe inwoners van Thierrië die het allemaal doorhebben. Alleen de slager en de bakker blijven nog in vertwijfeling achter. Intussen ontrolt de pandemie zich zoals alle pandemieën ooit: meer besmettingen en slachtoffers daar waar meer contact is, ziekenhuisopnames die stelselmatig volgen op uitbraken, behandelingen die verbeteren en uiteindelijk controle door medicatie of vaccins. De voorspelbaarheid waarmee dit alles zich voltrekt, is zo volmaakt dat het verdacht is.

Precies dat is natuurlijk om ons een rad voor ogen te draaien. Je ziet het pas als je het doorhebt. Waarom men dat eigenlijk wil? Dat is een goede vraag, maar daar bestaat vast een goede uitleg voor.

Nieuwe stukjes in je mailbox?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

3 gedachtes over “Plandemie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *