Avondklok

De Avondklok™ wordt mede mogelijk gemaakt door:

5G, 20 vluchten uit het Verenigd Koninkrijk per dag, 50.000 FvD-leden, antivaxxers, ‘artsen’ die aperte leugens verkondigen, babybloed, Barneveld, Bas Filipini, Bill Gates, Bizzey, Boris Johnson, de Britten met hun variant, Bryan Roy, café Weltschmerz, carnaval, complotdenkers, desinformatie, Dmitriy Stuzhuk, Donald Trump, dor hout, Doutzen Kroes, Dries Roelvink, Duindorp, Ebru Umar, de EU, Facebook, Famke Louise, Flavio Pasquino, friedepiepel, George van Houts, God, HP/De Tijd, Hugo de Jonge, iedereen boven de 80 die maar gewoon dood gaat, Jebroer, Kim Feenstra, Koninklijke Horeca Nederland, Lange Frans, Jan Bonte, Janet Ossebaard, Jeffrey Epstein, Jetteke ‘pittige transitie’ van Lexmond, Joost Niemöller, Karel van Wolferen, kerken, kritische denkers, lockdownfeestgangers,

maar 98,5% heeft geen klachten!, maar 2018!, maar Big Pharma!, maar Black Lives Matter dan!?, maar er is geen oversterfte!, maar het is gewoon een griepje!, maar hydroxychloroquine!, maar de IFR is 0,23%!, maar ivermectine!, maar het lege Slotervaartziekenhuis!, maar het RIVM zegt het zelf!, maar waarom zij niet en ik wel?, maar waarom zij wel en ik niet?, maar de WHO zegt het zelf!, maar zink!,

Marianne Zwagerman, Marije Berkelaar, Maurice de Hond, Micha Kat, mondkapweigeraars, Mordechai Krispijn, nanochips, natuurgenezers, Ongehoord Nederland, Paul Elstak, de PCR-test, de PvdA natuurlijk, Rob Elens, Robert Jensen, Roland Brautigam wiens naam niet genoemd mag worden maar die ene met die boot dus, de Routekaart®, satanisten, schapen, Schiphol, de scholen, Sietske Bergsma, slechte ventilatie, Staphorst, stervende Noren, onze testcapaciteit, Theo Schetters, Thierry Baudet, Thomas Berge, Tim Douwsma, Tisjeboyjay, Urk, onze vaccinatie-infrastructuur, vakantiegangers, Veen, vergrijzing, Viruswaanzin, Viruswaarheid, de vleermuizen van Wuhan, wappies, Willem Engel, Willem II, wintersport, WOII-vergelijkingen, WWG1WGA, Wybren van Haga, Yes-R, YouTube, zelf onderzoek doen, Zoom, heel veel Zoom en natuurlijk de Zweden.

(Met de nadruk op ‘mede’.)


Vond je dit nu erg leuk?

Maar maak het niet te gek.

Nieuwe stukjes in je mailbox?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

Een gedachte over “Avondklok”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *