Dissl

Over deze app

Dissl is dé app van de overheid in de strijd tegen het coronavirus. Dissl waarschuwt wanneer jij te dicht in de buurt komt van een mogelijke besmettingsbron. Ben je zelf besmet? Deel het! Want alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle.

Nieuwe functies

v1.1
* Stel nu je eigen meldingsgeluid in voor als je in de buurt komt van een coronapatiënt. Standaard staat Don’t Stand So Close To Me van The Police ingesteld, maar je kunt ook kiezen voor U Can’t Touch This van MC Hammer of Ademnood van Linda, Roos & Jessica.
* Dissl is volledig geïntegreerd met de NS Reisplanner. Je kunt nu snel zien hoeveel besmette personen in de trein zitten die je van plan bent te nemen. Om de privacy van de besmette personen te waarborgen wordt niet vermeld in welke coupé zij zich bevinden.

v1.2
* Je krijgt nu ook een melding wanneer je in de buurt komt van een persoon die de app niet geïnstalleerd heeft.
* Ook statushouders zijn inmiddels toegevoegd aan onze database.
* Is je temperatuur hoger dan 38,5°C? Dan kun je uitstel van je belastingaangifte krijgen tot 1 juno.
* Bugfix: de fout die ervoor zorgde dat over een ochtendspitstrein tussen Utrecht en Amsterdam abusievelijk gemeld werd dat er 0 (in plaats van 100) besmette personen aan boord waren, is hersteld.

v2.0
* Dissl is nu ook beschikbaar op Android!
* Ben je die reclame voor handzeep, wc-papier en chloroquine ook zat? Stap dan nu over op Dissl Pro. Je hebt hier ook toegang tot speciale premium features, zoals Corona Clash, waarin je het met je ziekteverloop opneemt tegen duizenden andere patiënten. Doe jij het beter dan Riet (63) uit Wormerveer?
* Besmet? Dissl kan aan de hand van jouw ziekteverloop en de data van miljoenen andere Dissl-gebruikers nu voorspellen wanneer je weer aan het werk kunt. Sla voor een accuraat advies je geboortedatum, geslacht, gewicht en lengte op in je profiel, geef aan of je roker bent en hoeveel je drinkt, en welke erfelijke aandoeningen in je familie circuleren. Vanwege privacyoverwegingen mag de overheid deze gegevens helaas niet zelf in Dissl voor je invoeren.
* Controleer ook of je misschien een virus op je computer hebt.

v2.1
Het zijn Zomerdealweken bij Dissl!
* Je krijgt nu één jaar gratis Dissl Pro bij aanschaf van een Gommr. Met deze Bluetooth-thermometer synchroniseer je realtime je temperatuur met behulp van je DigiDissl.
* Ben je tien of meer coronapatiënten gepasseerd en heb je nog altijd zelf geen Covid-19 gekregen? Dan kun je tot wel 15% korting op je zorgverzekering ontvangen. Deelname is eenvoudig: maak een foto van elke besmette persoon en sla deze op in je Dissl-galerij.

v2.2
* Dissl is nu ook geïntegreerd met Thuisbezorgd. Als onderdeel van de actie ‘Met je Gommr op de brommer’ kun je nu realtime de temperatuur van je maaltijdbezorger in de gaten houden (dank aan de collega’s in China!).
* Je kunt nu ook meldingen instellen voor als je in de buurt komt van een 5G-zendmast.
* Reisplanner: je kunt nu ook zien op welke stoelen in de trein de besmette personen zitten. Wel zo veilig!

v3.0
* We hebben een groot aantal virussen toegevoegd. Dissl waarschuwt nu ook als je iemand tegenkomt die drager is van onder andere influenza, HIV, herpes, zika, ebola, rabiës en/of mazelen. Met natuurlijk ook weer nieuwe meldingsgeluiden, zoals Africa van Toto voor ebola, Kiss van Prince voor herpes en Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij voor HIV.
* Thuisbezorgd: je kunt nu ook de temperatuur van je bestelling volgen.

v3.1
* Dissl is nu volledig geïntegreerd in de Mijn Overheid-app. Daar vind je nu je medisch dossier, je belastingaangifte en je woz-beschikking in één oogopslag bij elkaar. Deze app wordt niet verder ontwikkeld; log vanaf nu met je DigiDissl in op Mijn Overheid. We hebben je gegevens al voor je overgezet. Handig toch?

Beoordelingen & recensies

⭐️ Henk
Waardeloze app, crashed de hele tijd. Is nog minder stabiel dan Boris Johnson toen die op de IC lag!!

⭐️⭐️⭐️ Britt
Handige app! Alleen: Dissl zegt dat ik over 13 dagen weer aan het werk kan maar volgens mijn Gommr heb ik nog steeds 39,2.

Meer…

Meer van deze onzin?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

2 gedachtes over “Dissl”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.