Naam

Op initiatief van D66 komt de Tweede Kamer nog dit jaar met een wetsvoorstel om ouders de mogelijkheid te geven hun kind hun beider achternamen te geven. Een gelikte verkiezingsstunt van de democraten, die een paar weken voor 20 maart een enorm electoraat voor zich weten te paaien dat al decennialang reikhalzend uitkijkt naar dit sluitstuk van de menselijke evolutie.

Ik hoop dat de Kamerleden dit eclatante succes gaan vieren met een immense orgie, die zijn weerga niet kent en die het nodige nageslacht zal opleveren.

En dat dan over dertig jaar Liza Bruins Slot Slootweg (dochter van Hanke Bruins Slot en Evert Jan Slootweg) en Wolf Buitenweg Futselaar (zoon van Kathelijne Buitenweg en Frank Futselaar) samen ook weer een kind krijgen, dat zij Geertrude Bruins Slot Slootweg Buitenweg Futselaar noemen.

En dat Martin Bosma het tijdens die memorabele zwoele zomeravond van 2019 aanlegt met Bente Becker, André Bosman een oogje laat vallen op Sandra Beckerman, dit leidt tot de geboorte van Pim Bosma Becker en Alexandra Beckerman Bosman, die, het valt niet uit te sluiten, elkaar ontmoeten en uiteindelijk Lucas Bosma Becker Beckerman Bosman op de wereld zetten.

Waarna Geertrude Bruins Slot Slootweg Buitenweg Futselaar en Lucas Bosma Becker Beckerman Bosman ervoor zorgen dat Sophia Bosma Becker Beckerman Bosman Bruins Slot Slootweg Buitenweg Futselaar het levenslicht ziet.

Die het op haar beurt zou kunnen aanleggen met Quinten Kwint Kuik Kuiken Kops Sneller Dik Diks Snels (zoon van Melanie Kwint Kuik Kuiken Kops en Mark Sneller Dik Diks Snels, respectievelijk de dochter van Herman Kwint Kuik (afstammeling van Peter Kwint en Anne Kuik) en Isabel Kuiken Kops (de zoon van Attje Kuiken en Alexander Kops), en de zoon van Fabian Sneller Dik (kind van Joost Sneller en Carla Dik) en Carola Diks Snels (nakomeling van Isabelle Diks en Bart Snels).

Het kind van Sophia Bosma Becker Beckerman Bosman Bruins Slot Slootweg Buitenweg Futselaar en Quinten Kwint Kuik Kuiken Kops Sneller Dik Diks Snels zou vervolgens Willem Kwint Kuik Kuiken Kops Sneller Dik Diks Snels kunnen heten. Want het staat Quinten natuurlijk vrij om, een tikkeltje ouderwets, die dubbele achternaam ook niet te gebruiken.

Nieuwe stukjes in je mailbox?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *