Jaaroverzicht

Boos.

Boos op Mark Rutte. Boos op de VVD. Boos op het hele kabinet.

Boos op Alexander Pechtold (wie?). Blij dat hij opstapte. Boos dat hij opstapte. Boos op Rob Jetten (wie?). Boos op de PvdA? Uiteraard. Boos op GroenLinks. Boos op de grachtengordel. Boos op de elite.

Boos op de media die zoveel aandacht geven aan PVV en Forum voor Democratie. Boos op de media die PVV en FVD demoniseren.

Boos op Frans Timmermans. Boos op de EU. Boos op de Britten. Boos op Jean-Claude Juncker. Boos op Kathelijne Buitenweg. Boos op EU-parlementariƫrs die na een terroristische aanslag melden dat ze veilig zijn. Boos als niet meteen wordt aangegeven dat een aanslag door een moslimextremist is gepleegd.

Boos op de linkse media met hun klimaatgekte. Boos op de NOS. Nee, boos op de Staatsomroep.

Mensen hun naam verhaspelen omdat je boos op hen bent. Boos op Femke Halalsema.

Voorzichtig positief over het Nederlands Elftal.

Boos dat er te weinig vrouwen in de Top 2000 staan. Boos dat er te weinig allochtonen in de kerstcommercials zitten. Boos dat het allemaal veel te weinig inclusief is. Boos op al dat hypercorrecte diversiteitsgedram.

Boos dat mensen zomaar alles zeggen. Boos dat je niks meer mag zeggen tegenwoordig.

Boos op Geert Wilders. Boos op Thierry Baudet. Boos op Wierd Duk. Boos op Jan Dijkgraaf. Boos op Ebru Umar. Neerkijken op iedereen die het op welk punt dan ook eens is met Geert Wilders, Thierry Baudet, Wierd Duk, Jan Dijkgraaf of Ebru Umar.

Neerkijken op mensen die zich met een geel hesje op een plein verzamelen omdat ze het anders ook niet meer weten. Boos op de rechtse NOS die aandacht besteedt aan honderd gele hesjes op een plein terwijl er tegelijkertijd duizend mensen voor het klimaat demonstreren.

Boos dat er te weinig aan het klimaat wordt gedaan. Boos op alle wereldleiders, regeringen en wetenschappers die samenzweren om geld te verdienen aan de klimaathoax. Boos op Gerrit Hiemstra. Nee, dat kan niet. Je kunt niet boos zijn op Gerrit Hiemstra kan niet. Toch boos op Gerrit Hiemstra.

Droog!

Boos op Matthijs van Nieuwkerk. Boos op Jeroen Pauw. Boos op Twan Huys. Boos op Peter R. de Vries. Boos op Giel Beelen. Boos op Johan Derksen. Eigenlijk boos op iedereen die op tv komt en daar geld aan verdient behalve Dionne Stax. Boos op Maxim Hartman. Boos op iedereen die boos was op Johan Derksen maar niet boos was op de Marokkanen die boos waren omdat die Marokkaanse acteur van wie we de naam alweer vergeten zijn ooit een homo had gespeeld.

Jaaaaa, Virgil van Dijk!!!

Boos op Zwarte Piet. Boos op mensen die voor Zwarte Piet zijn. Boos op mensen die tegen Zwarte Piet zijn. Boos op Sylvana. Boos op Erik van Muiswinkel. Boos op blokkeerfriezen. Boos op de burgemeester dat je alleen maar op een bepaalde plek mag demonstreren. Boos op de burgemeester dat hij mensen op een bepaalde plek laat demonstreren.

Blij dat het straks gelukkig nieuwjaar is.

Meer van deze onzin?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.