WorkiLeaks


Reference ID 80HLVS1138 | Created 1980-08-25 04:55 | Published 2010-12-06 17:00 | Origin STUDIO SPORT

C O N F I D E N T I A L  HILVERSUM 001138

¶1. Geachte directie, Wij zijn in het bezit van een vertrouwelijke brief van schaatsster Ria Visser, waarin zij aangeeft na haar zilveren race op de 1500 meter in Lake Placid het bed gedeeld te hebben met onze collega Smeets - naar eigen zeggen omdat ze ervan uitging dat hij dan wel een keer zijn mond zou houden. Het tegendeel bleek het geval. Collega Smeets zou onder andere gezegd hebben: 'Mag ik dit zo inbrengen? Ja, dit mag ik zo inbrengen.' Tevens hebben wij kunnen vaststellen dat Visser een half jaar na dato nog altijd last heeft van ernstige huidirritatie als gevolg van de wollen trui die collega Smeets zelfs tijdens de daad bleef dragen. Wij zijn van mening dat collega Smeets er een onaanvaardbare interpretatie van het begrip gemeenschapsgeld op nahoudt, en vinden dan ook dat hij in het belang van Studio Sport en de gehele Publieke Omroep onmiddellijk ontslagen dient te worden. Onderneemt u nu geen actie, dan zit hij er straks in 2010 nog. Bij wijze van spreken dan natuurlijk. - Heinze Bakker, Theo Reitsma, Jan Stekelenburg.

¶2. Verzoek afgewezen. Mag ik dat zo zeggen? Ja, dat mag ik zo zeggen. Mevrouw Visser kan na haar carrière een baan als schaatscommentator krijgen, bij mij op schoot, en dan praten we nergens meer over. - Smeets
==================================

Reference ID 03AMST1829 | Created 2003-01-18 11:36 | Published 2010-12-06 17:00 | Origin UWV

S E C R E T  AMSTERDAM 001829
Betr.: WC

Welk deel van het woord 'goud' begrepen jullie niet? Dit is koper! Moet ik daar mijn edele achterwerk op doen nederdalen als ik mijn behoefte moet doen? Ik dacht het niet. Laat het er allemaal maar weer uithalen en leg er dan a.u.b. meteen even een marmeren vloer in. Daarna ben je ontslagen, zonder behoud van uitkering. - Tjibbe Joustra
==================================

Reference ID 07BIEL3584 | Created 2007-07-12 11:36 | Published 2010-12-06 17:00 | Origin DR OETKER

F O R  O F F I C I A L  U S E  O N L Y  BIELEFELD 003584

It is said that the son of Mr Kroesel, Chairman of DR AUGUSTUS OETKER KG in the Netherlands, is being bullied at school and called an 'ootlull'. At the current moment we cannot provide any translation for this word, but it is believed to be a rather severe insult. Kroesel and his family are now in hiding at an undisclosed location. To prevent any problems in the future, DR AUGUSTUS OETKER KG hereby demands you to let the name of our company be pronounced as 'utker' rather than 'ootker' in all future Dutch-spoken commercials. Furthermore, we urge you to end all contracts with children who in previous commercials (deliberately or not) have pronounced the name as Ootker. - Diana Quark, DR AUGUSTUS OETKER KG
==================================

Reference ID 10UTR254 | Created 2010-07-23 07:23 | Published 2010-12-06 17:00 | Origin NATIONALE SPOORWEGEN

U N C L A S S I F I E D UTRECHT 000254

Ik klaag over collega Moustafa. Collega Moustafa is luie varken. Hij maar drie prullenbakjes doen in tijd dat ik halve treinstel doe. En niet schoon ook, prullenbakjes van Moustafa. Voor wc schoonmaak hij voelt zich te goed. Hij alleen nog wc schoonmaak in nieuwe sprintertrein van NS. Maar nieuwe sprintertrein van NS heeft helemaal niet wc! Staat in alle krant. Ik hou van mij werk maar nu ik heb tijd tekort.
==================================

Reference ID 10AMST24 | Created 2010-11-13 12:09 | Published 2010-12-06 17:00 | Origin UNKNOWN EMPLOYER

U N C L A S S I F I E D AMSTERDAM 000024

Collega iamzero is dit jaar wederom van onschatbare waarde voor ons bedrijf geweest. We moeten die jongen voor ons zien te behouden. Vermoedelijk schiet budget voor een passende eindejaarsbonus tekort. Probeer te paaien met drank en vrouwen. Het is een gevoelige jongen.
==================================

Nieuwe stukjes in je mailbox?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

9 gedachtes over “WorkiLeaks”

  1. Pingback: iamzero » Klimaat
  2. Pingback: iamzero » Parel
  3. Dank voor de toelichting van de klankverandering in Oetker. Qua raadseloplosvermogen ben je inderdaad onmisbaar. Ik wens je veel drank en vrouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *