Rotkop (12)

Ik zeg nooit meer dat iets misschien wel de rotkop van het jaar is. We zijn nog geen vierentwintig uur verder of ik word getipt door soyrosa (ook wel @soyrosa, maar dat mag ik niet lezen):

Mijn hemel wat een rotkop

Deze verscheen dus vanochtend in De Pers. Gelukkig was iemand daar zo attent om de guitige redacteur van dienst op staande voet te ontslaan en het bericht op internet een normalere kop mee te geven. Bij de Telegraaf daarentegen zit nog een lolbroek die helemaal geen gevoel voor humor heeft.

Ik begin zo langzamerhand te vermoeden dat ze het er echt om doen. Het wachten is op de eerste koppenmaker die zo trots is op zijn kwinkslag dat hij mij er zelf over gaat tippen.

Nieuwe stukjes in je mailbox?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

5 gedachtes over “Rotkop (12)”

  1. @ Rose: hopelijk maakt deze vermelding in zero’s lijst van rotkoppen je dag toch nog een beetje dragelijk.

    @zero: Sinds jij hier tegen rotkoppen ten strijde trekt, durf ik in ieder geval nauwelijks meer woordspelingen te gebruiken. Ik vrees voor de koppenmaker die als eerste zijn eigen rotkop ter nominatie aandraagt… (kan deze zin nog door de beugel?)

  2. Ja, ‘mijn hemel wat een rotkop’ is precies wat ik vanmorgen dacht.

    Want lieve zerolezers: ik las deze rotkop dus om kwart over acht in de ochtend! Dat is al niet mijn beste moment van de dag, zeg maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *