Bericht aan de abonnees

, u weet wel, die bloedzuigende rss-lezers die zich overal op abonneren zolang het maar gratis is, de profiteurs die slechts kennisnemen van nieuwe bijdragen via hun van alle opsmuk ontdane Google readertje en daardoor de bloed, zweet en tranen die de gemiddelde goedwillende amateur in zijn virtuele uiterlijk steekt geen blik waardig gunnen, welnu, aan dat gemakzuchtige lurkvolkje, waartoe ik mijzelf overigens ook mag rekenen, moet ik langs deze in hun geval onsympathieke weg kenbaar maken dat ik een kleine knip-, was- en scheerbeurt heb ondergaan en er daardoor als het goed is iets minder groezelig uitzie.

Of het de kwaliteit van de berichtgeving ten goede komt, valt zeer te betwijfelen (om over de kwantiteit nog maar te zwijgen), maar uw abonnement is voor de komende periode in ieder geval weer stilzwijgend verlengd.

Nieuwe stukjes in je mailbox?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

5 gedachtes over “Bericht aan de abonnees”

  1. ja het was me al opgevallen, subtiel opgefrist en beetje uva-esk za’k maar zeggen en je rss heb ik allang weggedaan want manische blogchecker

  2. Nou, dat is heel mooi.
    Mijn rss kap ik overigens af na een woord of 20. Zo worden nieuwsgierigen gedwongen om het CasaLog te bezoeken. Of dat helemaal van deze tijd is weet ik niet en “frankly” kan het mij niet schelen… 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *