Tienletterkredietcrisislingo

Het is tijd voor Tienletterkredietcrisislingo!

De oplossing is van toepassing op klanten van IceSave. Ik kan u verklappen dat het aantal hits van dit woord in Google slechts één (1) is, dus plaatst u a.u.b. als oplossing het aantal hits van de versie met een spatie. Hoewel de versie met twee spaties me persoonlijk nog meer aanspreekt.

Nieuwe stukjes in je mailbox?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

7 gedachtes over “Tienletterkredietcrisislingo”

  1. Ben je even weggeweest in Frankrijk, kom je terug, lees je de verschillende logjes, heeft zero een letterlingo gefabriekt…..altijd leuk. Maar de reactie is dus als mosterd na de maaltijd: met 1 spatie 14.100 hits, met 2 spaties 129.000 hits, zonder spatie 1 niet echte hit, en met spatie tussen aanhalingstekens ook 1 hit.

  2. Eigenlijk komt het woord nog helemaal niet voor op het net. Er mag dan wel 1 hit zijn, maar het is daar niet als woord zodanig zichtbaar op de site. Er wordt een onzichtbaar font gebruikt voor het tweede lid. Als je het woord tussen quootjes zeg kom je op nul hits.

  3. Et tu, Brute… ik ben ook te goed van vertrouwen geweest. Nu mag ik tot de bloesem weer aan de bomen hangt wachten op mijn spaargeld. Hopen dat de CV-ketel het nog een winter uithoudt, anders zitten we bij iamzero graden rond het haardvuur.

    Dat is mijn zielige verhaal, verder geen gehandicapte kinderen in huis ofzo.

    14.400 hits voor één spatie en 134.000 voor twee spaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *