Atsmania

Kan iemand mij in heldere bewoordingen uitleggen waarom vier maanden na dato mijn stukje Stop de AtsmaAanval! zich plotseling al dagenlang mag verheugen in internationale belangstelling vanuit onder andere Spanje, Jordanië, Vietnam, Tunesië en China? En dat allemaal zonder enige vermelding van een pagina waarvandaan wordt doorgeklikt, hetgeen suggereert dat half Zuid-Oost-Azië en de Mediterranee dit berichtje in de favorieten heeft staan.

Is er een nieuwe hackpoging op til, net nu ik me zo op mijn gemak voel in mijn nieuwe onderkomen?
Is het CDA niet langer gediend van mijn heidense opvattingen?
Is het een listige truc, compleet met afleidingsmanoeuvres, om mij mijzelf te laten afvragen waarom er eigenlijk geen trema staat op de e in ‘Vietnam’?

Roept de burgerplicht mij om Kamerlid Joop Atsma met het mes op de keel te dwingen om toch vooral weer eens een idioot wetsvoorstel in te dienen, omdat er anders doden zouden kunnen vallen?

De beste inzending wordt beloond met een nieuw logje. De slechtste hoogstwaarschijnlijk ook.


Vond je dit nu erg leuk?

Maar maak het niet te gek.

Nieuwe stukjes in je mailbox?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

7 gedachtes over “Atsmania”

 1. Nou Spanje kan ik je wel verklaren, dat ben ik. En ik kwam hier via en reactie van jou bij Soyrosa als ik het goed heb, of bij Merelroze. Dussss
  Vanaf hier geen hackpogingen..

 2. Ach, heel simpel: het is wereldwijd bekend dat ik op 19 mei jarig ben, dus heeft heel de wereld ooit al een keertje jouw berichtje (toevallig die over atsma, maar zoek daar maar niets achter) gebookmarked, zodat ze op 19 mei alleen maar die bookmark hoefden te openen om dan via jouw zijbalk naar mijn weblog door te klikken om mij te feliciteren. Jammer dat het voor niks was, maar da’s een klein detail.

 3. Misschien vanwege stopdeatsmaaanval… wie weet wat deatsm betekent in het Viejetnamees, of stopde in het Jordanees…

  xV

 4. het is duidelijk de schuld van het CDA, zero. Schrijf maar weer over Darko, dan hoef je nergens over in te zitten. Bezoekers van deze site vinden het grappig en het OM hoeft geen ingewikkelde spoofs via Vietnam, Jordanie en Spanje te doen.

 5. Wat het nóg vreemder maakt is dat als ik op jouw linkje naar het artikel klik ik de volgende geheimzinnige mededeling krijg:

  “Pagina niet gevonden

  Het is iamzero.nl niet gelukt u een fatsoenlijke pagina voor te schotelen.”

  Wat moeten we daar nou weer van denken Shaarslot?

 6. @Luc: ik had hem een tijdje uitgezet, en inderdaad, de Saudi’s, Vietnamezen, Chinezen en Spanjaarden bleven weg. Kijken of ze nu weer terugkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *