Genoeg gehackt

Tsja, als zelfs de lezers al gaan verzuchten “Is die site nou echt zo slecht beveiligd?” (nogmaals dank voor het medeleven), dan wordt het toch wel eens tijd om uit te zien naar een andere hostingprovider.

Voor de goede orde.

De ongetwijfeld gezellige Arabische verzen die u hier hedenochtend tussen de stonde van zes en tien aantrof, hebben naar het zich laat aanzien niets te maken met vermeende polariserende uitspraken hier te blogge, want niet alleen ik, maar gans het serverpark van de betreffende provider lag op zijn gat.

Is die site dus echt zo slecht beveiligd? Ja, kennelijk.

Ergo: ondergetekende heeft er genoeg van gehackt gehad en is op zoek naar een betrouwbare host die enige ruimte biedt aan een bescheiden jongeman die zich van tijd tot tijd weliswaar een grapje ten koste van onze moslimbroeders permitteert maar daarmee geenszins kwade bedoelingen heeft.

Uw tips zijn vanouds van harte welkom.

Nieuwe stukjes in je mailbox?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

18 gedachtes over “Genoeg gehackt”

 1. @Rutger:
  Pivothosting is helemaal niet alleen voor Pivot. Mijn eigen site draait bijvoorbeeld op Nucleus CMS en wordt ook door Pivothosting gehost. Tot dusver tot mijn grote tevredenheid. Groot voordeel is ook dat Bob zelf een weblogger is en dus beter onze wensen en problemen begrijpt.

 2. @Rutger: 1) Pivot stinkt niet, 2) Pivothosting is niet alleen voor Pivotblogs, maar heeft wel een gigantisch goede service, 3) Bob is een (mijn!) held, en 4) download Pivotx(.net, nog in alfa) eens! Ik denk dat Pivot op sommige punten beter gaat worden dan WordPress.

 3. DeziWeb.com, absolute aanrader. Zeer goedkoop als je vergelijkt met de concurenten.

  Ik heb zelf al mijn website’s (en dat zijn er meer dan 1) gehost en geregistreerd staan. Geweldige service!

 4. Met al die adviezen nog een: Hosting2g.nl
  Biedt veel ruimte en is niet duur. Ik heb ‘m een half jaar en werkt eenvoudig en duidelijk.
  Nog niet gehackt.

  En je aanhef… Tsja, is dat wel goed Nederlands? Van Dale zegt tja.

 5. Ik kreeg naar aanleiding van mijn eigen oproep een tijdje terug de volgende (bruikbare) tips: deziweb.com, pivothosting.net (mag je als WordPresser ook een pakket nemen ;-)) en qdc.nl.
  Verder heb ik me er eerlijk gezegd nog niet in verdiept, maar mocht je een goeie host vinden hoor ik het graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *