Billenkoekzoeker

Ja, nu kunt u na twee jaar en een paar honderd stukjes in een almaar dalend weekmoyenne inmiddels wel uw bedenkingen bij schrijver dezes hebben, maar u bent zelf natuurlijk ook niet van onbesproken gedrag, zo leren mij de goede vrienden van de firma Google. Zo blijkt onder andere dat mijn doorgaans doorwrochte artikelen, die bol staan van op ingenieuze wijze geconstrueerde volzinnen, meestentijds toonbeelden van eloquentie, om niet te spreken van doodordinaire tangconstructies, hier komt er weer een aan, zo vrees ik, waarvan je zou verwachten dat ze bij een gemiddelde lezer volle aandacht en concentratie vereisen, door u een gemiddelde blik van nog geen twee minuten waardig worden gegund.

Het kost mij al tien minuten om de vorige zin terug te lezen, laat staan om hem te schrijven.

Maar er is meer: zo blijkt dat van alle mensen die via de al eerder genoemde firma Google op iamzero.nl belanden, de meeste hebben gezocht op het woord ‘billenkoek’. Iets meer dan een half jaar geleden heb ik mij bezondigd aan een billenkoekstukje, en sindsdien is de toestroom van billenkoekzoekers nauwelijks meer te stelpen.

Als ik bij Peijnenburg zou werken, zou ik het wel weten: er is onmiskenbaar een markt voor billenkoek. Maar waar ik bij andere populaire zoekopdrachten als gootsteen ontstoppen en heerst er griep prima begrijp wat men te weten wil komen (en iets minder waarom men dan bij mij uitkomt), tast ik vooralsnog in het duister omtrent de informatiebehoefte van de billenkoekzoeker. Dat die behoefte er is en kennelijk niet bevredigd wordt, of is dit nu een voorbeeld van een bewust onhandige woordkeuze die leidt tot de vele bezoekers die alhier belanden via de zoekterm woordgrappen, en die natuurlijk wel direct op het juiste adres terecht zijn gekomen, een betere plek voor woordgrappen dan iamzero.nl is er niet, dat die billenkoekbehoefte niet bevredigd wordt, was ik begonnen te zeggen, bewijst wel het feit dat ik pas op pagina 5 van de billenkoekzoekresultaten sta, en hele billenkoekzoekende volksstammen dus na ten minste 40 kliks nog altijd niet gevonden hebben wat ze zochten.

Nu wijst een andere statistiek uit dat zo’n 25 procent van u deze site de afgelopen maand negen keer of vaker bezocht heeft. Theoretisch kunnen dat natuurlijk net die andere mensen zijn, dus wetenschappelijk zal ik een slag om de arm moeten houden, maar ik ben ook Malle Eppie niet en ik wéét dus gewoon dat zich onder u notoire billenkoekzoekers bevinden.

Ik vind het waarlijk een fascinerend fenomeen, de mens die googelt op billenkoek, want bij alle vunzigheden waar een mens naar op zoek kan zijn, kan ik me niet voorstellen dat je het over je hart kunt verkrijgen om in dat zoekvakje ‘billenkoek’ te typen. Het moet dus iets anders zijn: misschien wil men weten of je het met of zonder tussen-n schrijft (met), of heeft het toch iets met Peijnenburg te maken; die hebben per slot van rekening ook oude wijven koek (SOS!) in hun assortiment. Ik hoor het graag, zodat ik wellicht mijn informatievoorziening kan aanpassen voor het geval ik straks boven aan de zoekresultaten kom te staan en men hier terechtkomt als men ‘billenkoek’ intypt en op ‘Ik doe een gok’ klikt – wat niet eens zo onwaarschijnlijk is omdat ik in dit stukje al een paar keer het woord ‘billenkoek’ heb gebruikt, en hoe vaker je ‘billenkoek’ gebruikt, hoe hoger je in Google komt als men op ‘billenkoek’ zoekt, dus misschien kunt u in de reacties ook nog een paar keer ‘billenkoek’ schrijven.

Aan de andere kant: vind je wel wat je zoekt als je googelt op ‘neuscorrectie’ en klikt op ‘Ik doe een gok’? Jammer dat dat niet vertaald is met ‘Ik neem een gok’, maar dit geheel terzijde.

Ik dacht, ik doe nog even een luchtig stukje voordat de Film van Geert en de Boot van Rita arriveren.

Nieuwe stukjes in je mailbox?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

13 gedachtes over “Billenkoekzoeker”

 1. Tja lezer,
  ik ben dan wel 60,maar soms voel ik mij ’n stout ukkie.
  en stoute jongens, en dat ben ik,krijgen ’n pak voor de broek.
  Ik heb het verdiend,ik moet over de knie.Oh, als ik ,maar niet op m’n blote bibs krijg!
  ik heb een strenge,liedevolle vader nodig,
  au!

 2. billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’ billenkoek’

  1. ik ben 15 jaar, en als ik er en potje van maak,moet ik, meesatl bij mijn vader ver de knie, en krijg dan een flink pak slaag.Maar ik ben 15!Bij over de grens gaan, na waarschuwingen,time outs,binnen moeten blijven,poos niet intrnetten,krijg ik uiteindelijk (nog) een flink pak slaag.Ik had b.v.een keer(of meerdere keren), bier gedronken, en ik kreeg dar straf voor/(billenkoek)

 3. Ik heb het stuk nu anderhalf keer gelezen, niet erg aandachtig, eigenlijk meer schuin. Zit te wachten op je snijdende analyse over het zeer onboeiende (dat had ik toch tenminste verwacht) en erg van beneden gemiddeld youtube kwaliteit filmpje van Wilders (tekst! muziekie! beeldjes! hoezee!).

 4. Billenkoek, wat moet je daar nu over schrijven in een reactie die jou zo mogelijk nog meer bezoekers op moet leveren? Weet je dat op mijn blog de zoekterm ‘masturbatiescene’ gecombineerd met ‘zomerhitte’ heel wat bezoekers oplevert? Zo, nu deel je daar ook in mee…

 5. Mijn mooiste herinnering aan billenkoek is toen ik 5 was en 10 gulden had weggegeven aan buurjongetjes om vrienden te maken. De dag daarna begon met billenkoek.

  Ik dacht, als we dan toch dit woord in een reactie moeten gebruiken, ik heb het over billenkoek, dan wél in een anekdote.

 6. Juist ja. RSS. Zo lees ik zero ook. Met billenkoek, of billekoek (nog even het aantal mogelijke zoek- & vindtermen vergroten, we kunnen er immers niet vauitgaan dat alles wat in het google-zoekvak terechtkomt ook juist gespeld is).

  Trouwens: Malle Eppie. Ik zeg altijd Gekke Gerrit.

  (alles tezamen, dus het lezen van de RSS-feed en het typen van deze reactie, kostte mij dit trouwens weer meer dan 10 minuten. en dat in de baas z’n tijd. toe maar)

 7. Wat te denken van lezers die jouw stukjes in hun RSS-reader lezen, daar zeker 30 minuten over doen en vervolgens binnen een halve minuut een reactie afraffelen?

 8. Ik kan je geruststellen: ik lees de stukjes in zijn geheel. Voorts laat ik mijn browser dan nog een uurtje op deze pagina staan om dit ook in de statistieken te onderstrepen.
  Overigens moet je naast billenkoek ter afwisseling misschien ook de term ‘spanking’ gebruiken, dat vergroot de doelgroep.

 9. Twee minuten gemiddeld, wat zegt het. Billenkoekbezoekers zullen dat gemiddelde omlaaghalen. En mijn bezoekjes van 5 seconden (nee, geen nieuw stukje vandaag) werken ook neerwaarts spiraliserend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *