Ingezonden mededeling

Ben je al jarenlang op zoek naar iets maar zit je op een dood spoor? Heb je verborgen talenten maar kun je ze niet vinden? Holloway Solutions heeft de oplossing! Met onze krachtige formule versieren – vermaken – vermoorden – verbergen – verzinnen zijn wij in staat creatieve oplossingen te bedenken waar anderen allang de handdoek in de ring hadden gegooid.

Voor onze onlangs heropende zaak op Aruba zijn we met spoed op zoek naar een enthousiaste

schuldige (m/v)

De schuldige is verantwoordelijk voor:
– het versieren, vermaken, vermoorden en verbergen van klanten;
– het verzinnen van verdraaide verhalen;
– de verslaglegging hierover in boeken en op televisie.

Voor bovenstaande werkzaamheden zal de schuldige veelvuldig samenwerken met zijn of haar naaste collega, het slachtoffer. We zijn dan ook op zoek naar een gedreven teamplayer in wiens woordenboek ‘cameraschuwheid’ niet voorkomt. Affiniteit met blondines en enige jaren nautische ervaring strekken tot aanbeveling.

Het betreft een aanstelling voor maximaal vijftien jaar, met uitzicht op vervroegde ontbinding bij goed functioneren.

Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact op met de procureur-generaal van Holloway Solutions, de heer mr. H. Mos. Uw sollicitatie kunt u op zijn vroegst vanaf zondagavond 20.30 uur en uitsluitend per verborgen webcam insturen. Kijk op www.vacatures.hollowaysolutions.nl voor alle details.

Nieuwe stukjes in je mailbox?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

5 gedachtes over “Ingezonden mededeling”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *