Drukker

…en zelfs thuisblijven helpt niet.

Gelukkig zit het werk er bijna op en kan alles naar de drukker.

Intussen maak ik natuurlijk ook geen pest mee, nog minder dan normaal zelfs. Of het moest die gekke kat zijn die mijn thuisblijven beloonde met een op zich stoere, mannelijke braakactie: vol overgave gooide hij zijn hele maaginhoud eruit, alsof hij zojuist twintig bier achterover had geslagen. Het jammere was alleen dat er in Darko’s hoopje ellende, dat qua onsmakelijkheid overigens weinig onderdeed voor de muizenlijkjes van voorganger Wilbert, heuse spoelwormen te ontwaren vielen, een schouwspel dat mij noopte tot een fietstochtje richting dierendokter, dwars door de barre koude die ik als winters zou willen kwalificeren, en al bij al een hinderlijke onderbreking van de werkzaamheden die er mede de oorzaak van is dat ik u wederom niet heb kunnen vergasten op datgene waar u nu al bijna een week naar smacht.

Of nu dan toch een beetje.

Nieuwe stukjes in je mailbox?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

2 gedachtes over “Drukker”

  1. Geeft niks hoor Zero, toch heel onderhoudend. Verveling oid is goed voor de ziel. Je zou het ook nog over de waterpokken van Bokito kunnen hebben, of over de katten waar Jan Wolkers inmiddels bijna overheen gestrooid is. Over mens en dier contacten gesproken, hierbij ter verstrooiing (o jee gevoelig apres Wolkers) geinig filmpje http://www.youtube.com/watch?v=GmwqpHsMExg

  2. Verder okee met Darko?
    Je hebt je best gedaan, zowel voor de kat als voor iamzero.

    Ben zelf thuis en heb al een aantal keer mogen meemaken hoe macho de kater doet tegen de poes, en hoe andere (kleinere) poes dan lekker mee gaat doen met pesten. Net kleine k-kinderen, katten. Gelukkig kan poes Kees veel hebben. Waarom ik dit schrijf weet ik niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *