Sie Sind Helden

U heeft iets gemist vrijdagavond. Daar was u zich waarschijnlijk totaal niet van bewust, maar ik ben de beroerdste niet en strooi graag wat zout in de wonden.

Vrijdagavond was er een concert van Wir Sind Helden in Paradiso. Daar was u zeer waarschijnlijk niet bij, en in het uitzonderlijke geval dat u er wel bij was, heeft u zonder het te weten een ontmoeting met schrijver dezes misgelopen, wat natuurlijk nog veel vervelender is.

Wir Sind Was?, vraagt u zich wellicht af. Welnu, Wir Sind Helden, Duitsers inderdaad, maar hun enthousiasme zou zelfs bij Cisca Dresselhuys en Louis van Gaal aanstekelijk kunnen werken.

Van deze briljante single zou u ze kunnen kennen:

[wp_youtube]zWtQHw_B48o[/wp_youtube]

En vooruit, een stukje Paradiso dan maar (en in het echt was het geluid ook nog eens goed):

[wp_youtube]vzdyh51E9Dc[/wp_youtube]

Nieuwe stukjes in je mailbox?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

7 gedachtes over “Sie Sind Helden”

  1. Sien, het probleem is niet dat die vriend nu danst met zijn armen als molenwieken, wél dat jij daar een klap van hebt gekregen, net als de leerlingopstelschrijver van het Eindhovens Dagblad trouwens.
    Kijk, je houdt ervan of niet (ik heb zelf niet met Billy Talent bjvoorbeeld – ik noem maar een dwarsstraat), maar als je bereid bent om je enigzins te verdiepen in band en muziek kan alleen maar een leuke avond beleven bij Wir Sind Helden zoals in Paradiso . Ik had ‘m in ieder geval wel.

  2. Ik heb ook een vriend die zo danst met zijn armen als molenwieken, hij woonde een tijdje in Berlijn, nu begrijp ik dat dat Duitse mode is.

  3. Heb nog overwogen ze te gaan zien in de Effenaar. Het Plaatselijke Sufferdje kraakte dat optreden overigens af, “de zang van Holofernes is rampzalig”. Zie link recensie.
    Ik ben wel naar Jonathan Richman geweest. Zal de krant ook wel kraken want die man was geweldig leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *