Uitzetting

Ach ja, nu weet Rita Verdonk ook eens hoe het voelt, mits er nog enig gevoel in dat stalen wijf lijf zit, om uitgezet te worden van een plek waar je je thuis waande. Maar die uitgeprocedeerde asielzoekers kregen anders nooit nog 24 uur om hun zonden te overdenken.

(later meer)

Nieuwe stukjes in je mailbox?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

4 gedachtes over “Uitzetting”

  1. Het leek me wel een veilige gedachte: mevr. V. opgeborgen in de krochten van de VVDfractie, belast met post- en archiefzaken of zoiets. Het heeft niet zo mogen zijn. Morgen, zaterdag, gaat zij proberen via het volk-van-de-VVD haar uitzetting afgekeurd, Rutte weggebonjourd en zichzelf als de Leider aangesteld te krijgen. Met grote kans op succes.

    The horror, the horror.

  2. Met de VVD heb ik al een tijdje niet meer, dat begon zo ongeveer bij het begin van de vorige regeerperiode. Uitzetting van de ene blaaskaak lost niet zoveel op, levert vooral fragmentatie en daarmee weer meer geschreeuw op. Maar da’s mijn bescheiden mening. 😉

    Rouwig ben ik natuurlijk niet om het feit dat Ze de fractie mocht verlaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.