Red de aarde

Paus Bolkedictus XVI heeft vandaag alle wereldleiders opgeroepen om moedige besluiten te nemen om de planeet te redden voordat het te laat is.

Hèhè, eindelijk, dacht ik. Het zou godallemachtig eens een keertje tijd worden.

Iran heeft meer dan 3000 uraniumcentrifuges. Amerika gaat Iran in drie dagen omtoveren in een parkeerplaats. Dries Roelvink krijgt Ahoy’ niet vol. Venezuela valt de Antillen aan. Storm Felix valt Antillen aan. Feyenoord F. staat bovenaan. Geert Wilders heeft even veel zetels als de PvdA in de peilingen. Jan Peter Balkenende is nog steeds minister-president. George Bush is nog steeds president. In Spijkenisse staan auto’s in de fik. Heel Griekenland staat in de fik. In Congo vallen ze bij bosjes door een mysterieuze epidemie. Er staat een fout over Mabel op Wikipedia. Mabel zit alleen maar te computeren als ze bij haar schoonmoeder op bezoek is. De meiden van halal blijken toch geen humor te hebben. We gaan meer belasting betalen en het zoet komt pas in 2011. Sjarapova is uitgeschakeld op de US Open. Arnon Grunberg is genomineerd voor de AKO Literatuurprijs én de NS Publieksprijs. Nederland is niet voorbereid op rampen. De filedruk neemt dit jaar met ten minste 10% toe. Kijkers mogen een avond Zomergasten vullen.

En als dan tot overmaat van ramp ook nog eens blijkt dat God langdurig in de WIA zit, wordt het tijd dat we zelf een keer onze handen uit de mouwen gaan steken. Mooi dat uitgerekend de paus met zo’n oproep komt.

Blijkt dat-ie het over het milieu had.

Nieuwe stukjes in je mailbox?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

10 gedachtes over “Red de aarde”

  1. @zero dat is al met al ook een interessante gedachte, gaf ze onbewust toch meer inkijkjes dan haar decollete alleen (god flauw, ik ga me nu weer oefenen in antisexistischedamessolidariteitsgedachten en ik blijf fan want Linda is in een league of her own en er leiden meer wegen naar Groningen).

  2. Nee, nog steeds geen medelijden met Linda. Ook niet met Sander. Ze had gewoon niets te vertellen, of ze liet zich niet zien. Dat heb je met dat soort mensen (DSM), die denken dat ze diepe dingen vertellen terwijl ze de weg naar Groningen beschrijven.

    Mooi tijdsbeeld, Zero.
    .

  3. Nou Thea! Ben ik dan de enige die zielsmeelij met arme Linda heb, die wist natuurlijk ten tijde van de uitzending al dat de scheiding aanstaande was, dus zij heeft zich bravo krampachtig goed gehouden (wellicht enigszins overeind geholpen door de botox en andere opwaartse dingen). Nou ik hoop voor haar dat er een Mr.Nanny opstaat (ha laten we zero’s logje gaan trivialiseren..) of dat Joris na afloop zwaar voor haar bezweken is. Ja ik vond dit ook de sufste aflevering hoewel die met het publiek, die vond ik noog zzzaaier.

  4. Gelukkig zeg ik (in deze reactie ;-)) slechts dat het interview minder was dan de andere interviews 🙂 Maar ik begrijp dat dus meer mensen zich een mening hebben gevormd of haar/het interview gezien de discussie. Heb ik wéér wat gemist!

  5. @Rose: ai, gevaarlijke reactie over Linda de Mol. Vrijdag urenlang over gediscussieerd en ik begreep eruit dat het niet toegestaan is Linda de Mol stom te vinden.

  6. Inderdaad zonde van zomergasten, zelfs nóg minder leuk dan die met Linda de Mol. (Of ben ik de enige die die tegen vond vallen? Ik had Joris wel geinterviewd willen zien.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *