Elflettergeertwilderslingo

Het is tienelflettergeertwilderslingo!

(ja, ik kan er ook niks aan doen dat ‘koranverbod’ elf letters heeft, en niet tien)

geertlingo

De oplossing levert deze keer nul resultaten in Google op, en in het onwaarschijnlijke geval dat u de oplossing op eigen kracht vindt, zult u dat ook niet zo vreemd vinden. Speciaal voor de gelegenheid daarom een cryptische omschrijving ervan:

Advocaat van de duivel?

Creatieve geesten kunnen de oplossing googlen, klikken op ‘Bedoelde u: …’ en het aanzienlijke aantal hits daarvan vermelden in de comments.

Nieuwe stukjes in je mailbox?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

8 gedachtes over “Elflettergeertwilderslingo”

  1. Tss. Ik heb nog op het punt gestaan om hier te melden dat ‘Moszkowicz’ een mooie oplossing zou zijn geweest als het toch gewoon tienletterlingo was geweest… Hmpf. Was ik er dan bijna, of toch nog lang niet?

  2. Ik wist dat het iets met Bram Moskowitz te maken had, de oplossing, maar ik zag even niet hoe ik Moskowitz fout moest schrijven, om tot de goede oplossing te komen. Wel een mooie met een dubbele bodem….

  3. Hulde aan beiden en lol @ Kees dat het tienletterwoord (dat de oplossing was geweest als ‘koranverbod’ tien letters had geteld) wel hits oplevert! (niet de fijnste overigens, maar dat moeten we dan maar voor lief nemen)

  4. Ha!
    Ja zonder die crypto zou het me niet lukken.
    234000 hits nu op de verwante term.
    En 4 hits (2 sites) als je het woord ‘fout’ schrijft, als 10-letterwoord, bij ontbreken van de 4e letter van het 11 letterige zero-woord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *