Degeneratie

Op de plaats waar normaal gesproken bedden van Hästens worden aangeprezen, las ik nu Vrouwen én mannen,…wordt WAKKER!

Een intrigerende oproep, daar ik al geruime tijd wakker wás. Was de oproep dus niet aan mij besteed, of werd de waakzaamheid zoals dat heet overdrachtelijk bedoeld en moest ik de ogen openen voor groot onrecht in de wereld? De opmerkelijke typografie, ook verderop in de tekst, leek te wijzen op het laatste: al die cursiveringen en onderstrepingen suggereerden dat het om iets belangrijks ging. De archaïsche (doch niet incorrecte) gebiedende wijs met -t gaf de oproep bovendien iets gewichtigs mee.

Gebiologeerd las ik dus voort:

Voortplanting dient het ecosysteem van mens, plant en dier en is gebaseerd op het recht van de sterkste (genen!). Door godsdiensten ondergeschikt gemaakt aan de man, is de man aan het copuleren gegaan óók als de vrouw niet wilde. Gebrek aan zelfbeheersing en ‘vermorsing’ verzwakken de kracht van het zaad en beïnvloeden overdracht van genen. Gevolg: degeneratie van de soort. Vanwege eeuwenlange voorkeur voor een zoon geldt dat vooral de man. De man verloor zijn intuïtie, de op het eco-systeem gerichte intelligentie, en maakte er een zooitje van. Herstel is nog mogelijk: door een mondiale geboortestop. De intuïtie, de eco-intelligentie, komt dan vanzelf wel weer terug.

Ik kan u verzekeren dat mijn ogen na het lezen van deze woorden wijd opengesperd waren. Klaarwakker bekeek ik de gedegenereerde soortgenoten om mij heen. Verschrikt stelde ik vast dat ik tussen uitsluitend vrouwen zat, en ik dus de meest gedegenereerde van allemaal was. Zo werd ik ook bekeken: jij geile viezerik gaat tussen allemaal vrouwen zitten, maar wij willen niet! Teleurgesteld concludeerde ik dat de verdere degeneratie van de vrouw nog even op zich laat wachten. Ik bedwong me dan ook, zij het met grote moeite, om niet aan het copuleren te slaan en er een zooitje van te maken.

De man heeft het altijd maar weer gedaan. En dat terwijl de vrouw net zo goed schuldig is, aangezien zij niet behept is met wat meer fantasie en dus altijd maar weer aankomt met die eeuwige hoofdpijn. Dat geloof je op een gegeven moment toch niet meer? En ook de plastische chirurgie speelt een kwalijke rol, want gedegenereerde mannen confronteren met geperfectioneerde lijven helpt iets anders in de hand, om het maar even plastisch uit te drukken, dan herstel van degeneratie. Vermorsing bijvoorbeeld, een typisch twintigste-eeuwse uitvinding, nadat in vroeger tijden altijd alle zaadcellen nuttig besteed werden.

Waar ik wel verbaasd over was, was het feit dat voortplanting via hoofdpijnvrouwen leidt tot degeneratie van de soort. Je zou juist verwachten dat de ongewenst belaagde eicel zich heftig verzet tegen iedere poging om binnen te komen, en dat je dus als zaadcel van behoorlijk goeden huize moet komen om hierin te slagen. Niets is echter minder waar. Om ons dwars te zitten, zetten de vrouwen de poorten van hun eicellen wagenwijd open en laten ze de eerste de beste randdebielzaadcel binnen. Waardoor Geert Wilders nu dus met acht vriendjes in de kamer zit en Rita Verdonk 620.555 voorkeurstemmen kreeg.

Kutwijven.

Nieuwe stukjes in je mailbox?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

4 gedachtes over “Degeneratie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *