Voetbaltuchtrecht

 • opzettelijk hands: 1 wedstrijd schorsing
 • neerhalen doorgebroken speler: 2 wedstrijden schorsing
 • natrappen: 3 wedstrijden schorsing
 • elleboogstoot: 4 wedstrijden schorsing
 • aanslag op benen leidend tot dubbele beenbreuk en einde carrière slachtoffer: half jaar schorsing
 • scheidsrechter uitmaken voor blinde tyfushond: 2 wedstrijden schorsing
 • scheidsrechter uitmaken voor vreselijke moraalridder: vrijspraak
 • grensrechter uitmaken voor kankerneger: 5 wedstrijden schorsing + € 12.500 boete
 • middelgrote stad in Frankrijk van de kaart vegen: ???

Meer van deze onzin?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.

2 gedachtes over “Voetbaltuchtrecht”

 1. Ja, ik ben benieuwd hoe mijn collega in Frankrijk (van een soort van Holland-promotiebureau ter plaatse) dit nieuws vindt. Ik heb overigens helemaal niets meer met Feyenoord, die wedstrijd was hier ook op de TV, ik heb een paar minuten zitten kijken naar een draak van een partij en ik kende bijna niemand van Feyenoord…Timmer en Van Hooydonk herkende ik, maar de rest zegt me echt helemaal niets

  Vanaf nu mag je me ook echt als Spartaan beschouwen. Een bestuurslid van Sparta heeft hier in Roemenie een projectje om voor gehandicapte kindertjes een soort van voetbalschooltje op te zetten. Het heet Sparta Eforie geloof ik, naar de plaats waar het gevestigd is. Geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.