Vertrouwen

Het vertrouwen in de Nederlandse democratie is tot een nieuw dieptepunt gezonken. Niet alleen vertrouwt het volk de politici niet langer, ook het democratisch proces zelf wordt inmiddels gewantrouwd. De stemcomputers die bij de verkiezingen worden gebruikt zijn namelijk niet alleen zo lek als een mandje, ze zijn ook nog eens oncontroleerbaar. De Nederlandse Kamerverkiezingen van komende maand zullen een farce blijken in vergelijking met de zo ordentelijk verlopen volksraadplegingen in Irak en Noord-Korea. De toezichthouders van de VN, die massaal aanwezig zullen zijn, staan machteloos tegenover deze volksverlakkerij van ongeëvenaarde omvang.

Het electoraat op de barricades: wij vertrouwen stemcomputers niet! Punt ennel!

Mensen die op Wilders willen stemmen, zijn bang dat hun stem bij de PvdA terechtkomt. Het electoraat dat zich achter de brede Hilbrand Nawijn schaart, mijdt de stemcomputers als de pest omdat men wel eens ongewild een bijdrage zou kunnen leveren aan een verkiezingsoverwinning van de PvdA. En de achterban van Marco Pastors vreest dat een stem op EenNL Wouter Bos in het zadel zou kunnen helpen.

Want laten we wel wezen, het zijn natuurlijk weer de staatspropagandisten van de linkse kerk die er met de poet vandoor gaan. En daarom hebben hele volksstammen inmiddels een kiezerspas aangevraagd, en reizen zij vanaf begin november per trekschuit naar een van de tien gemeenten waar nog met potlood en papier wordt gestemd. Dat is namelijk veilig, want het is uitgesloten dat er verkeerd wordt geteld, of dat iemand een biljet ongeldig maakt door een tweede rondje in te kleuren.

Het zou me niets verbazen als er types tussen zitten die hun democratische plicht zo serieus nemen dat ze stad en land afreizen om blanco te gaan stemmen.

Mijn vertrouwen in de stemcomputer is in ieder geval grenzeloos, zeker nu ik heb gehoord dat ze ter meerdere eer en glorie van de linkse kliek gemanipuleerd kunnen worden. Ik vertrouw alleen de Nederlandse kiezers niet, maar daar hoor je dan weer niemand over.

Nieuwe stukjes in je mailbox?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.

4 gedachtes over “Vertrouwen”

  1. Wel vreemd is dat Nicolaï vanuit de buiten gewesten eerst meedeelt dat er niets aan de hand is, maar weer in Nederland ze toch allemaal laat nakijken en verzegelen.
    Hij heeft er voor de zekerheid VVD/CDA reepjes in laten zetten 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.