Mijmerlijn

Net als in de wereld der joggers is het in de wereld der loggers eenvoudig vrienden maken: je hoeft elkaar niet te kennen om je met elkaar verbonden te voelen. Met een simpele hyperlink worden vriendschappen bezegeld met lieden die je in het echte leven mogelijk het licht niet in de ogen zou gunnen.

Daarmee overdrijf ik natuurlijk. Het selecte gezelschap dat het tot op heden tot mijn rechterkolom geschopt heeft, is vast heel leuk en vriendelijk, en ik kan hun verzekeren, mochten ze er nog aan twijfelen, dat ik dat ook ben.

Wie dat zeker ook is, is mijn lieftallige collega die na lang gedraal (koudwatervrees, noemde ze het zelf) nu ook eindelijk in de vaart der volkeren is meegekomen. Ze moet nog wel een en ander aan haar uiterlijk doen, haar virtuele wel te verstaan, maar het gaat natuurlijk om het innerlijk. En met de inhoud zit het wel goed, hetgeen al blijkt uit de werkelijk – kuch – briljante vondst die ze als een ware tovenares uit de mouw schudde:Â Mijmerlijn.

Succes, M.!

Nieuwe stukjes in je mailbox?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

5 gedachtes over “Mijmerlijn”

  1. Mooooooooi!!!! En wat een dankwoorden moet ik toch weer gaan uitspreken nu. Heb de jas nog aan zelfs. Ik maak het binnenkort goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *