Goh

Eenderde van alle zwangere vrouwen rookt gewoon door, meldt de Volkskrant vandaag.

En dat terwijl in Nederland überhaupt maar 25% van de vrouwen rookt! Dat kan dus helegaer niet. Helder toch?

De creatieve boekhouders van de terreurorganisaties Stichting Stivoro en Clean Air Nederland kloppen zichzelf zonder te hoesten op de rookvrije borst wanneer het aantal rokers is gedaald, maar als het ze uitkomt zijn het er plotseling toch weer heel veel. Dat noemen wij ook wel rook in ’s mensen gezicht blazen, en dat zouden ze toch moeten verfoeien.

Kan die uit rookaccijnzen gefinancierde subsidie aan die vreugdeloze types nu dan eindelijk worden stopgezet? Als zelfs Tom & Jerry al niet meer mogen roken, is er toch wel een grens overschreden.

Nieuwe stukjes in je mailbox?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

2 gedachtes over “Goh”

  1. Zoals vaak het geval is ,zijn statistieken ervoor om te zorgen dat de subsidiestromen van anti-rookorganisaties in stand blijven. De geweldige uitkomsten van o.a. : de horecabezoeker die rookvrij wil uitgaan,terwijl klip en klaar is dat veel horecabezoekers het eigenlijk niets uitmaakt, zie ook het onderzoek van de jongerensite “party flock”. Dit zegt genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *