We heard you

Bill Gates heeft geluisterd! Het klootjesvolk wil eenvoudiger en veiliger surfen, en dus kán het klootjesvolk nu eenvoudiger en veiliger surfen met Internet Explorer 7. Bill heeft kennelijk niet geluisterd naar al diegenen die Internet Explorer al tijden niet meer nodig hebben, maar hij heeft stiekem wel gekeken bij de browsers waar hij zijn marktaandeel aan verliest. Sorry Bill, maar tabbed browsing deden we al een tijdje, en de mogelijkheid om RSS-feeds aan je favorieten toe te voegen is ook niet echt wereldschokkend meer.

Toch heeft Internet Explorer nog altijd een aantal unique selling points. Het is bijvoorbeeld nog steeds de enige browser die er een half uur over doet om geïnstalleerd te worden, omdat het de enige browser is die eerst moet controleren of je wel een legaal exemplaar van Windows op je computer hebt staan, en omdat het de enige browser is waarvoor je je computer opnieuw moet opstarten voordat-ie het doet.

Zo’n half uur installatie belooft een hoop. En ik moet zeggen: ze zien er best kek uit, websites in IE 7. Het lijken wel PDF’jes, en je kunt heel handig in- en uitzoomen.

Maar helaas: geen briljantere teksten op deze pagina in IE dan in Firefox. Sterker nog: dankzij IE heeft het nerdy stukje zowaar zijn intrede gedaan alhier! Dat kan nooit de bedoeling zijn. Dus Bill, als je toch nog luistert (je zit nog in de bètafase uiteindelijk): staak alsjeblieft je pogingen, we blijven wel gewoon bij de concurrent.

Nieuwe stukjes in je mailbox?

Meld je aan en ontvang een mailtje bij elk ei dat gelegd is.
Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *